Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Overtuig met een Explanimation

Overtuig met een Explanimation

Heb je een nieuw beleidsplan ontwikkeld? Of wil je mensen overtuigen van een nieuwe strategie? Dan is een uitleganimatie, ook wel bekend als explanimation,  een goed hulpmiddel.

Explanimation uitgelegd

Het woord explanimation is een samentrekking van de Engelse woorden voor uitleg (explanation) en animatie (animation). Een explanimation duurt ongeveer een minuut. Dat dwingt je om je verhaal te ontdoen van alle franje en terug te keren naar de essentie. Je moet goed nadenken over wat nu precies de kern van je boodschap is. Deze boodschap vertel je in je explanimation. Daarbij zorg je voor een uitgekiende combinatie van kleuren, karakters, stem, animaties en geluidseffecten. Wanneer alle elementen met elkaar kloppen, spreek je het publiek op een heel natuurlijke manier aan. Bovendien richt je de aandacht op precies die onderdelen die je extra wilt benadrukken. Een explanimation voelt voor de kijker heel natuurlijk.

Een explanimation blijft hangen

Uit ervaring blijkt dat mensen veel beter in staat zijn vragen te beantwoorden die in een explanimation zijn toegelicht dan in bijvoorbeeld een geschreven tekst.  Ook blijken mensen explanimations meer overtuigend te vinden.

Laat je overtuigen

Lijkt het je wel wat, zo een overtuigende explanimation? Neem dan eens contact op met Donker Media uit Eindhoven. Bel 040-744 02 52 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn ervan overtuigd, dat we jou kunnen overtuigen dat onze explanimations het meest overtuigend zijn.

Related Posts

Loopbaanweek

Website laten maken Breda

Verhoog de conversie door online verkoop