Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Google shopping? Wat is dat precies?

Het kan bijna niet anders dan dat je weleens van deze term hebt gehoord. Toch is het goed voor te stellen dat je niet precies weet wat het inhoudt. Om een beeld te schetsen van hoe Google Shopping werkt en wat precies de functie hiervan is, wordt verder in dit artikel uitgelegd hoe het zit. Waarom gebruikt met Google Shopping en wat zijn precies de voordelen? Ben je hier nieuwsgierig naar? Lees dan zeker nog even verder en kom erachter. 

Google shopping inzetten

Op Google vind je een tab genaamd shopping. Wanneer je zoekt naar een bepaald product, kun je via Google Shopping een aanbod vinden van verkopers van het betreffende product. Dit wordt beheerd via Google Adwords. Als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone 6 dan kun je dit intikken bij Google. Normaal gesproken krijg je dan resultaten te zien van alle websites waar je zo’n iPhone 6 kunt kopen. Bij Google Shopping krijg je een overzicht te zien van afbeeldingen en websites die het product verkopen. Hierdoor kan je direct zien of het gaat om het goede product of niet. Je weet direct waar je aan toe bent. Tevens zie je alle prijzen overzichtelijk naast elkaar zodat je deze met elkaar kunt vergelijken. De ene webshop biedt de telefoon aan voor €500,- en de andere website voor slechts €399,-. Vanzelfsprekend dat je de telefoon dan gaat aanschaffen voor de laagste prijs. Voor de aanbieders kan Google Shopping heel veel voordeel bieden. Zeker wanneer je je producten voor een scherpe prijs aanbiedt.

Aan de slag met Google Shopping

Wil je ook graag profiteren van de vele voordelen van Google Shopping? Benader dan een Digital Marketing bureau. Zij kunnen je het beste helpen en adviseren met het inzetten van Google Shopping door middel van Google AdWords. Je kunt hier ook zelf mee aan de slag, maar de kans van slagen zal dan aanzienlijk lager zijn.

http://teamnijhuis.com