Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Mijn positieve houding tegenover Doelbewust Online Marketing Veenendaal

Door research voor mijn studie HBO Communicatie kwam ik terecht op de site van Doelbewust Online Marketing Veenendaal. Ik was namelijk op zoek naar succesvol online marketing bureau voor een scriptie. Graag deel ik mijn ervaring hierover met jullie!

Waarvoor kan je terecht bij Doelbewust

Doelbewust is een online marketingbureau dat ondernemingen helpt doelen te bereiken door middel van online marketing. Websites, content en een toppositie in Google kan jouw onderneming helpen meer leads, klanten en omzet te krijgen voor je onderneming. Doelbewust online marketing helpt je bij deze stap met dat doel voor ogen. Naast het realiseren van websites, kan Doelbewust ook aan de slag met webshops en vormgeving. Potentiële klanten kunnen je makkelijk vinden omdat je door online marketing goed gepositioneerd bent in de markt.

De succesverhalen van Doelbewust

Op de website zijn een aantal succesverhalen gepresenteerd. Deze kan je zelf lekker op je gemak doornemen, maar ik pik er een paar hoogtepunten uit die ik jullie wil laten lezen.

 

Zo vind ik hun project voor Ambifloor echt gaaf! Doelbewust heeft met hun expertise in online marketing ervoor gezorgd dat Ambifloor eindigde met meer klanten door middel van het creëren van een geweldige site en toppositie in Google! De site is doelgericht ingesteld. De klant wilde namelijk meer bezoekers naar de showroom in Veenendaal trekken. Daarom is op de site veel nadruk gelegd op telefonisch contact opnemen en hebben de openingstijden een prominente plaats op de website gekregen. Ook het logo en visitekaartjes zijn ontworpen door hen ontworpen.

 

Daarnaast vind ik het project Casa Vacanza geweldig! De site is heel erg gebruiksvriendelijk. Het aanbod van vakantiehuizen is duidelijk tentoongesteld en je kan snel en simpel boeken dankzij de handige filters. Wederom heeft Doelbewust het logo en de visitekaartjes gemaakt.

 

Tot slot ben ik erg onder de indruk van de website Schipper-Ede. De website is strak en overzichtelijk, er zijn mooie foto’s gepresenteerd en een gebruiksvriendelijke navigatie!

 

Ben je na mijn verhaal toch niet overtuigd? neem dan een kijkje op www.doelbewust.nl