Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Schouten Advocaten is van alle markten thuis

Schouten Advocaten weet met haar jarenlange ervaring klanten iedere keer weer een dienst te bewijzen. Als sinds 1974 zijn wij actief in de advocatuur en hebben onze vijf advocaten ieder hun specialisme, waardoor wij van vele markten thuis zijn en onze cliënten op ieder rechtsgebied bij kunnen staan. Een klein greepje hieruit zijn arbeidsrecht, bouwrecht, erfrecht, echtscheiding, fusies & overnames, incassorecht, ondernemingsrecht, personen & familierecht en vastgoedrecht. Zoals u ziet kunnen wij zowel particulieren als ondernemers bijstaan op ieder rechtsgebied. Onze advocaten nemen hun beroep uiterst serieus. Wij behartigen immers uw belangen en daarom houden wij ons absoluut aan de geheimhoudingsplicht.

Schouten Advocaten, een echt familiebedrijf

Schouten Advocaten is een echt familiebedrijf. Al twee generaties Schouten werkt in het familiebedrijf, waardoor wij een hele vertrouwelijk sfeer uitstralen. Daarbij trekken wij ook regelmatig klanten die zelf een familiebedrijf zijn, doordat wij zelf ook te maken hebben met de beweging die bij het runnen van een familiebedrijf om de hoek komt kijken. Daarnaast hebben wij al ruim 45 jaar ervaring, waardoor wij onze kennis die wij in het verleden hebben opgedaan in de strijd kunnen gooien en kunnen gebruiken in uw zaak.

Persoonlijk contact garandeert snelheid

Wat ons zo’n geliefd advocatenkantoor maakt, is het persoonlijke contact waar wij voor staan. Wij sturen onze klanten niet van het kastje naar de muur, maar staan ze graag te woord. Wij geven onze cliënten graag advies om zo snel mogelijk tot een oplossing met de tegenpartij. Dit lukt niet altijd en dan gaan wij uiteraard procederen. Wat dan erg fijn is, is een korte doorlooptijd van het dossier. Dit kunnen wij realiseren door de vertrouwelijke band die het personeel onderling heeft en het feit dat het secretariaat op de hoogte is van de lopende staken en weet welke stappen moeten worden ondernemen in een bepaald deel van het proces. Kortom, door ons persoonlijk contact kunnen wij snelheid garanderen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. Kom bovendien gerust eens ons kantoor in Zeist binnenlopen. Wij bewijzen u graag een dienst.