Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Welke werkzaamheden kunt u door uw loodgieter uit laten voeren?

 

Voor velen is het loodgieters beroep een vaag begrip, waar geen duidelijkheid over is. Om een duidelijker beeld te geven over welke werkzaamheden u uw loodgieter in kan zetten, wordt in dit artikel in gegaan op alle werkzaamheden. Zo weet u na het lezen van dit artikel precies wanneer u uw loodgieter in kan zetten.

Lekkages

Één van de werkzaamheden waar u uw loodgieter voor in kunt zetten is het verhelpen van alle verschillende soorten lekkages, in en rondom uw huis. Voorbeelden van lekkages in uw huis zijn lekkages aan uw:

  • afvoer- of waterleidingen

  • cv-ketel

  • c.v.

  • vloerverwarming

Uw loodgietersbedrijf kan lekkages op dergelijke plaatsen eenvoudig opsporen d.m.v. verschillende methodes. Voorbeelden van deze methodes zijn: endoscopie en thermografie.

Naast lekkages in uw huis kan uw loodgieter ook lekkages rondom uw huis aanpakken. Een voorbeeld hiervan is een lekkage in het dak waardoor de warmte weg kan lopen.

Verstopping ontstoppen

Wanneer u een verstopping wilt laten ontstoppen, kan uw loodgietersbedrijf deze werkzaamheden voor u uit handen nemen. Vrijwel elke verstopping is door uw loodgieter te verhelpen. Uw loodgietersbedrijf kan door middel van professioneel gereedschap zorgen dat de verstopping zo wordt verwijderd, dat uw leiding geen schade zal krijgen. De kans dat uw leidingen beschadigd raken, wanneer u zelf een verstopping wilt verhelpen, is daarentegen groot.

Cv-ketel

Voor alle werkzaamheden rondom uw cv-ketel kunt u terecht bij uw loodgieter. Voor zowel het onderhoud-, als de reparaties-, als het afstellen van uw cv-ketel bent u bij de loodgieter aan het juiste adres.

Sanitair

Ook voor het onderhoud van uw sanitair kunt u terecht bij uw loodgieter. Hij kan voor u onderhouds werkzaamheden uitvoeren, maar ook de volledige installatie van uw sanitair uit handen nemen. Zo kan uw specialist bijvoorbeeld uw wasbak, douchecabine of badkuip monteren en installeren.

Leidingen

Uw loodgieter kan naast het verhelpen van verstoppingen in uw leidingen er ook voor zorgen dat uw leidingen verlegt worden. Dit kan handig zijn wanneer u gaan verbouwen of u een nieuw huis gaat bouwen. In principe kan uw loodgieter ingezet worden voor alle werkzaamheden waar leidingen bij komen kijken.

Op zoek naar een goedkoop loodgietersbedrijf die al uw werkzaamheden voor u uit handen kan nemen? SAM Loodgieter Leiden staat 24/7 voor u klaar.

 

Related Posts

Wie en wat is Repromat?

Traditionele marketing VS Online (nieuwe) marketing

De Nederlandse Provider voor zakelijke telefonie en internet