Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Cloud telefonie en meer

Cloud telefonie, VoIP, Hosted VoIP – dit zijn slechts enkele van de termen die u vast wel een of meerdere keren bent tegengekomen bij het zoeken naar een nieuw telefoonsysteem voor uw bedrijf. Al deze verschillende termen voor een vergelijkbaar product maken het niet bepaald gemakkelijk voor u om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

En of u nu vertrouwd bent met deze technologie of net begint met uw eerste onderzoek, hieronder vier punten die u echt moet weten over Cloud telefonie.

Cloud telefonie betekent niet veel apparatuur

Met cloud telefonie kunt u vaarwel zeggen tegen heel wat apparatuur. Apparatuur die u bij uw dagelijkse werkzaamheden niet meer nodig hebt. Uiteraard zijn er een paar dingen die u nog wel nodig heeft, zoals een telefoon bijvoorbeeld. Maar veel minder dan 5-10 jaar geleden, wat betekent dat uw bureau minder rommelig is.

Met het gebruik van cloud technologie, en het internet, wordt uw zakelijk telefoonsysteem extern gehost bij uw leverancier bijvoorbeeld De Nederlandse Provider. Zij lossen problemen voor u op en leveren upgrades zonder dat er telkens een fysiek bezoek afgelegd moet worden. Hierdoor worden de dagelijkse gang van zaken veel minder verstoord.

Het juiste telefoniesysteem kan u geld opleveren

Als u in een bedrijf werkt waar u de factureerbare uren kunt declareren naar uw klanten, dan zal het juiste cloud telefoniesysteem u helpen om dit proces nauwkeuriger te maken en ervoor te zorgen dat u geen factureerbare uren meer mist. U kunt gemakkelijk monitoren hoeveel tijd u aan uw klant besteed tijdens een telefoongesprek.

Maak het gemakkelijker

Cloud telefonie maakt het beheer en onderhoud van een bedrijfstelefonie systeem eenvoudiger dan ooit. Er kan een back-up worden gemaakt en er is een soort van ramp herstelplan voor handen. Verder is er slimme technologie aanwezig die van uw digitale signaal een analoog signaal maakt om mensen op een vaste lijn te bellen.

Overval bereikbaar

Als u veel belt, kan het moeilijk zijn om aan kantoor te ontsnappen. Niets is erger dan ‘s avonds laat naar kantoor te moeten vanwege een telefoontje van een klant dat buiten de openingstijden moest plaatsvinden. Met deze technologie is het mogelijk om op het werk, thuis, onderweg bereikbaar te zijn.

Wanneer u deze vier factoren bij elkaar optelt, is het een aanwinst in plaats van een behoefte. Bel vandaag nog met De Nederlandse Provider voor meer informatie over cloud telefonie.

Related Posts

New Phone Repair heeft altijd de originele onderdelen voor een iPhone reparatie in huis

Vitalik Buterin ontwikkelde Ethereum, maar waar is het goed voor?

Mijn positieve houding tegenover Doelbewust Online Marketing Veenendaal