Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

De HP PageWide printer van Repromat

Sneller en efficiënter printen, dat kan met de HP PageWide printer van Repromat! Met een HP PageWide printer is het namelijk mogelijk om de volledige breedte van een document te printen in één keer! Dit kan dus tot een meter breed zijn. Dit betekent voor uw organisatie sneller en efficiënter werken, met een printer die bij de organisatie past en de hoeveelheid werk aankan, beter dan alle andere systemen die in de markt zitten. Wanneer u iets wilt printen, kan de printopdracht eenvoudig verstuurd worden naar de HP PageWide printer via uw smartphone of tablet!

Welke HP PageWide printers zijn er mogelijk?

Bij Repromat hebben we verschillende HP PageWide printers in het assortiment zitten, ieder heeft zijn voordelen en nadelen. Het is gewoon even zoeken welke HP PageWide printer het beste bij uw organisatie past! De werknemers van Repromat helpen u graag met kiezen door het beste persoonlijke advies te geven. Neem even de HP PageWide XL 4000 printer, hiermee kan je in zwart-wit printen en in kleur (zoals meeste printers van Repromat), eigenlijk printen alle HP PageWide printers van Repromat in zowel zwart-wit en in kleur. Maar de maximum capaciteit van deze HP PageWide printer is 4 A0 of 8 A1 prints binnen één minuut! Dat is pas snel. De HP PageWide printer die een niveau hoger zit kan al 9 meter per minuut printen, wanneer je het heel snel geprint wilt hebben en dat gaat vanaf 6 rollen. De HP PageWide printer die nóg een niveau hoger zit print al 15 A0 of twee keer zoveel A1 prints per minuut! Daarmee wordt het mogelijk om een nog hogere capaciteit aan werk te printen. Het verschilt per organisatie welke HP PageWide printer het meest geschikt is, en de werknemers van Repromat helpen u graag om uit te zoeken welke HP PageWide printer dat is!

Bezoek ons!

Bent u benieuwd naar de HP PageWide printer? Of eventueel de HP latex printer? Het kan allemaal bij Repromat! Neem een kijkje op de website om te kijken welke printer het beste bij uw organisatie past!

Related Posts

Mijn Mac wil niet in sluimerstand, wat nu?

Een mooie webcam cover voor jouw laptop!

Computer reparatie Leiderdorp