Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

De voordelen van het installeren van een SIP Trunk

Het is zo dat er veel mensen zijn die nog niet op een SIP Trunk zitten met hun bedrijf, maar op een ouderwetse telefooncentrale. Recent zijn wij met ons bedrijf via de Nederlandse Provider overgegaan op een verbinding waarin wij via internet bellen en dit heeft veel voordelen met zich meegebracht. In deze blog zal ik uitleggen wat de redenen zijn dat wij hiervoor gekozen hebben en op welke manier dit allemaal verlopen is.

Een SIP Trunk van De Nederlandse Provider

Het is zo dat er een SIP Trunk te installeren is via de Nederlandse veel voordelen met zich meebrengt. Ten eerste scheelt het bellen via internet vaak een hoop in de maandelijkse kosten voor telefonie. Er zijn veel extra functies die beschikbaar komen na de overgang op VoIP, hierover kan een adviseur van De Nederlandse Provider u meer vertellen. Een afspraak kunt u inplannen als u interesse heeft in een SIP Trunk of hier graag meer informatie over wil ontvangen. Uiteraard is het geen probleem om te zorgen dat het telefoonnummer wat op dit moment gebruikt wordt behouden wordt bij de overstap. Een SIP Trunk is iets wat veel technische aspecten heeft die vaak moeilijk zijn uit te leggen, ondanks het complexe zijn er veel pluspunten die een medewerker van De Nederlandse Provider graag met jou deelt.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over alle voordelen van een SIP Trunk of het bellen over internet in het algemeen? Neem in dat geval contact op met De Nederlandse Provider via www.denederlandseprovider.nl . U kunt de vragen die u heeft telefonisch of per mail stellen, maar het beste is wellicht nog om een afspraak te maken met een van de medewerkers bij u op locatie om het een en ander uit te laten leggen. In de overstap is in ieder geval geen down time. Dit betekent dat er geen moment is waarop u als bedrijf niet bereikbaar bent. Dit maakt de drempel om over te stappen wellicht wat lager en daarom bent u misschien wat minder voorzichtig als het gaat over een SIP Trunk.