Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Gadgets voor het kamperen en het survivallen

Veel Nederlanders zullen deze zomer weer relaxen aan het zwembad in Spanje of Turkije. Ook zullen er veel Nederlanders gaan kamperen en zal een klein gedeelte het avontuur opzoeken door te gaan survivallen. Voor die laatste groep is dit artikel, want hierin bespreken we vier gadgets voor bij het kamperen en survivallen.

 

Solar Camp Shower

Je eigen douche hebben tijdens het kamperen is onbetaalbaar, daarom is een slimme douche zoals de Coleman 5-Gallon Solar Shower je beste vriend als je de volgende keer besluit om naar buiten te gaan. Gemaakt van pvc en uitgerust met een sterke handgreep. Het heeft een handige aan/uit-klep die op de douchekop is aangesloten en zorgt voor een probleemloze douche-ervaring. Bovendien gebruikt het zonne-energie om het water te verwarmen, wat overigens voldoende is voor meerdere douches.

 

Waterfilter

Een waterfilter is een must voor iedereen die houdt van kamperen, wandelen of tijd doorbrengen in de vrije natuur. LifeStraw Steel is vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Vestergaard en maakt gebruik van een twee-fasenfiltratieproces om bacteriën, protozoa, chloor en slechte smaak te verwijderen, zodat u onderweg zuiver, veilig water krijgt. Gemaakt van duurzaam roestvrijstaal, werkt dit persoonlijke waterfilter met een vervangbare actieve koolcapsule en heeft het geen elektriciteit of batterijen nodig.

 

Professioneel multifunctioneel kompas

Vermijd verdwalen in de wildernis met een Amerikaans militair metalen kompas van VONOTO. Het is waterdicht, schokbestendig en heeft een fosforescerende verlichting, waardoor het ook in het donker gemakkelijk te gebruiken is.

 

Achteruitrijcamera

Als je gaat kamperen of wilt gaan survivallen in de wildernis, dan is het ook handig om daar heelhuids aan te komen en weer heelhuids thuis te komen. Hier komen achteruitrijcameras van pas. Een achteruitrijcamera set komt goed van pas bij het inparkeren, maar het geeft je daarnaast gewoon een veel beter zicht rondom je auto, wat heel handig kan zijn in een minder overzichtelijke omgeving als een bos bijvoorbeeld.

Related Posts

Overtuig met een Explanimation

Dagelijks artikel marketing

Verschil van een boxspring aanbieding met een gewoon bed