Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Het opbouwen van een natuurlijk link profiel

Met een natuurlijk link profiel wordt bedoelt dat de structuur en de onderlinge relaties van alle inkomende links naar jouw website natuurlijk moeten overkomen. Een natuurlijk link profiel is belangrijk omdat dit eigenlijk het fundament is van het wereld wijde web. Een website met goede en natuurlijke linkjes bouwt autoriteit op. Hoe hoger de autoriteit van een website, hoe meer waarde deze heeft. Je zou deze linkjes kunnen zien als stemmen. Stemmen moet ook natuurlijk gaan, en de hoeveelheid stemmen moet ook realistisch blijven. Wanneer dit niet het geval is kan men achterdochtig worden en de stemmen gaan controleren. Zo is het ook met linkjes. Wanneer er te veel linkjes naar een website gaan, kan men achterdochtig worden. Vandaar dat het belangrijk is dat je een natuurlijk link profiel hebt.

Tips voor een natuurlijk profiel

Met behulp van een aantal tips kun je er voor zorgen dat je website zo veel mogelijk gebruik maakt van natuurlijke linkjes. Een van deze tips is het variëren in linkteksten. Wanneer alle linkjes dezelfde tekst hebben, is dit on natuurlijk. Vandaar dat een goede variatie hierin zeker aan te raden is. Een andere tip is er voor zorgen dat je links van verschillende bronnen afkomstig zijn. Wanneer alle links van 1 andere site afkomen, gaat dit enorm opvallen: dit is alles behalve natuurlijk.

Weer een andere tip is om je niet alleen te richten op pagina’s die een hoge page rank hebben. Het is zo verleidelijk, maar het kan er juist voor zorgen dat je linkstructuur alles behalve natuurlijk wordt.

Vind je het lastig om zelf deze tips toe te passen? Dan is het misschien een verstandig idee om een extern en professioneel bedrijf hiervoor in te schakelen. Een online marketing bureau zou je hierbij bijvoorbeeld goed kunnen adviseren, zodat jouw linkstructuur netjes en natuurlijk blijft.

http://www.siege-marketing.nl/

Related Posts

Loopbaanweek

ISDN lijnen verdwijnen

Wasmachine Reparatie in Amsterdam en Tilburg? Snel geregeld.