Favitt
Image default
Offers

Exalto zorgt voor een mooie tuin!

Exalto als Hoveniersbedrijf Veenendaal zorgt ervoor dat al uw wensen worden verwerkt in de tuin. Zo helpt Exalto Hoveniers bij het ontwerpen, inrichten en onderhouden van uw tuin. Wij hopen daarmee al uw wensen in vervulling te laten gaan. Op onze website kunt u bovendien enkele nuttige tips vinden bij het onderhouden van de tuin. Wanneer u toch nog problemen ervaart bij het onderhouden van de tuin, dan komen wij graag langs om u daarmee te helpen. 

De werkwijze van Exalto Hoveniers

Natuurlijk snappen wij dat u eerst wat inzicht wil hebben in onze werkwijze en reeds gerealiseerde projecten. Op onze website kunt u daarom enkele foto’s zien van tuinen die wij hebben ontworpen en aangelegd. Onze werkwijze is erg simpel, maar wel professioneel. Bij het ontwerpen van de tuin neemt een van onze medewerkers contact met u op voor een persoonlijke afspraak. In dit gesprek kan u uw wensen aangeven en wat u juist niet in uw tuin wil hebben. Vervolgens zal onze medewerker een ontwerp maken. Wanneer u hiermee akkoord gaat, kunnen wij van Exalto Hoveniers onze handen uit de mouwen steken. Dan begint namelijk onze expertise pas echt, het aanleggen van de tuin. Uit ervaring weten we dat elke tuin verschillend is, maar voor ons is dit niet van belang. Wij zorgen dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Tenslotte kunt u nog kiezen voor het onderhouden van uw tuin, dit gaat op contractbasis. Voor meer informatie over onze diensten en de prijzen, verwijzen wij u graag naar onze website www.exalto.nl of neem contact op met een van onze medewerkers. 

De overige tips van Exalto Hoveniers

Zoals reeds in de introductie besproken hebben wij op onze website ook nog enkele nuttige tips bij het onderhouden van uw tuin. Deze tips gaan over verschillende onderwerpen, zo kunt u denken aan het voorkomen van wateroverlast en het planten van bomen. Wij beloven u dat de uitleg simpel is en u echt niet per se groene vingers hoeft te hebben, alleen interesse in tuinonderhoud is al voldoende.