Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Makkelijk een grootformaat printer aanschaffen bij Repromat

Samen met een collega zijn we op zoek gegaan naar een passende grootformaat printer voor bij ons op kantoor. Als bedrijf doen wij veel campagnes ontwikkelen voor andere grote bedrijven. Hiermee moeten we ook vaak grote poster en folder uitprinten bij ons op kantoor. Alleen grote formaten duren altijd eeuwig met onze huidige printers. Daarom besloten we een nieuwe aan te schaffen die speciaal ontworpen is om grote documenten in een keer te printen.

Een grootformaat printer vinden die bij ons past

We weten dat er verschillende grootformaat printers bestaan in Nederland. Hier hebben we heel wat research op gedaan om de beste uit de test te vinden. Uiteindelijk kwamen we op een HP Pagewide printer uit. Maar dit was een zeer gewild product, want bij vele connecties van ons was deze of out of stock of niet meer leverbaar. Dus moesten we verder zoeken en kijken of andere bedrijven iets konden regelen voor ons. Al snel kwamen we in contact met het bedrijf Repromat. Zij verkopen allerlei soorten printers en scanners voor bedrijven. Daar hadden ze ook de HP Pagewide printer die wij zo graag wilden hebben. Natuurlijk wilden we eerst deze uittesten en zijn we eerst naar de showroom van hen gegaan.

Super kwaliteit en erg snel!

Tijdens onze bezichtiging in de showroom kwamen we allerlei andere producten tegen die ons ook erg aanspraken. Maar we kwamen maar voor een specifiek product en dat was onze grootformaat printer. Hij stond daar mooi te pronken en we konden hem ook meteen uittesten. De kwaliteit waarmee hij print is super goed en hij doet het ook binnen een paar seconden. Dit was precies wat wij zochten. Nu een paar maanden later en de printer doet nog steeds wat hij hoort te doen en het is een goede toevoeging voor het bedrijf.

Bezoek de website van Repromat

Wilt u meer weten over het brede assortiment van Repromat of alle diensten die zij aan u kunnen verlenen? Bekijk dan de website van Repromat voor meer informatie hierover. U kunt daar ook makkelijk contact zoeken met het bedrijf.