Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Meer verdienen met SAM Assistants

Veel ondernemers lopen vast in organisatorische zaken, in werkzaamheden waarmee ze niet direct hun brood verdienen. Hierdoor verliezen ze de lol in het ondernemen en dat zie je overal in terug. Het is dan de kunst om taken uit handen te geven waardoor jij je weer kunt focussen op je bedrijf. Dat jij weer met plezier onderneemt door slimmer te werken, dat is wat SAM Assistants jou als ondernemer wil bieden. Ondernemers met een goede assistent verdienen meer doordat ze meer focus hebben op de juiste dingen wat cruciaal is voor succes.

Wat biedt SAM Assistants?

Voor ondernemers die willen groeien of continuïteit en rust in hun bedrijf willen, biedt een SAM Assistant op locatie de oplossing. SAM op locatie is er voor projecten waarvoor extra support nodig is maar ook voor vervanging van de vaste assistent bij zwangerschapsverlof of ziekte.

Naast SAM op locatie biedt SAM Assistants een assistent op afstand: SAM op afstand. Een SAM Assistant is al vanaf 16 uur per maand inzetbaar en werkt voor jou vanuit ons kantoor in Veenendaal.

SAM op locatie

SAM op locatie kunt je inschakelen voor projecten waarvoor tijdelijk extra support op locatie nodig is. Daarnaast kun je een SAM Assistant inzetten wanneer je vaste assistent tijdelijk afwezig is door ziekte of zwangerschapsverlof.

Een SAM Assistant is snel inzetbaar, proactief en weet hoe ze snel de werkzaamheden ‘eigen’ maakt. Als ondernemer pluk je daar snel de vruchten van en houd je tijd over om te focussen op de groei van je onderneming of grote lijnen van je project.

Een SAM Assistant op locatie inzetten is al mogelijk vanaf één dagdeel per week.

SAM op afstand

Voor ondernemers die meer tijd en focus willen, biedt SAM Assistants support op afstand. Flexibel inzetbaar op het moment dat jij het nodig hebt, voor een vast bedrag per maand. Een assistent op afstand is mogelijk omdat door de huidige stand van de technologie online samengewerkt kan worden. De werkzaamheden van jouw assistent op afstand worden vanaf het kantoor van SAM Assistants in Veenendaal opgepakt. Hierbij spreek je de assistent wekelijks door een call of f2f meeting.