Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Studio Webdigi maakt websites met Woocommerce – het beste webwinkelplatform

Webshop laten maken

Webdesignbureau Studio Webdigi weet hoe een goede webshop eruit ziet. Al meer dan 15 jaar maken wij professionele en aantrekkelijke websites voor ondernemers en bedrijven.We gebruiken daarvoor het immens populaire en gebruiksvriendelijke Woocommerce-systeem. Daarmee kunnen we snel een product leveren dat perfect is voor jouw e-commerce onderneming. En waar jij na oplevering ook binnen een paar uurtjes volledig mee uit de voeten kan.

 

Door onze werkwijze staat jouw website snel online en kunnen we die voor een uitstekend bedrag leveren. Wat mag je verwachten als je met ons in zee gaat? Lees onze visie op het maken van je webshop en overtuig je zelf. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over jouw wensen en behoeften.

 

Studio Webdigi maakt websites met Woocommerce – het beste webwinkelplatform

Het Content Management Systeem of CMS is de hart van elke website en webshop. Wij kunnen tegen een prachtig tarief een professionele webshop bouwen met dit CMS. Zodra de website online komt, bedien jij hem zelf via dit systeem. En Woocommerce is absoluut het beste en meest gebruikte CMS dat er bestaat. Er zijn duizend en één plugins en designs voor verkrijgbaar. Wij bouwen de pagina’s, formulieren en digitale kassa in die ideaal zijn voor jouw onderneming.

Na afloop kan je je productinfo, aankopen en leveringen heel makkelijk beheren in de “backend” (achterkant) van het Woocommerce-systeem. De gebruiker, jij dus, kan binnen een middagje zelf leren hoe de website werkt. Hoe je nieuwsberichten plaats, producten toevoegt, en aankooptrajecten bijhoudt. Elk van jouw medewerkers kan zo de webmaster van je online winkel worden!

Kies de uitbreidingen die jouw webshop nodig heeft voor een topconversie

Woocommerce, en het achterliggende WordPress-systeem, loopt over van de plugins. Er zijn betaalde en gratis versies van deze uitbreidingen. Elke Woocommerce plugin voegt iets wezenlijks aan je website toe. Er is geen limiet aan de mogelijke plugins voor jouw webshop. Wat dacht je van deze extreem handige extraatjes?

  • Een kaartje van Google Maps, zodat je klanten je direct weten te vinden.
  • Een chatfunctie, waardoor klanten direct één van je medewerkers kunnen spreken.
  • De mogelijkheid om je klanten zelf de onderdelen van hun product of van een kadopakket te laten samenstellen.
  • Geavanceerde mogelijkheden om aantrekkelijke kortingen aan te bieden.
  • De mogelijkheid om je klanten spaarpunten te laten verzamelen.
  • Automatisch suggesties voor andere artikelen op een productpagina tonen.

En zo bestaan er nog veel, veel meer plugins. Wat je ook voor bijzondere extra functies wilt – wij bouwen ze graag voor je in.

Related Posts

De Nederlandse Provider voor zakelijke telefonie en internet

Het verzekeren van een telefoon

Traditionele marketing VS Online (nieuwe) marketing