Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Tips voor volle lippen

Bijna iedere vrouw droomt er van, mooie volle lippen a la Angelina Jolie. Helaas is dit niet voor iedereen werkelijkheid. Maar je kunt er zelf heel gemakkelijk het een en ander aan doen. Drie verschillende tips om je lippen (optisch) voller te maken.

Tip 1: verzorg je lippen altijd goed. Je zal wellicht denken dat je je lippen niet zo goed hoeft te verzorgen. Maar niets is minder waar. Zelfs in de zonnige zomerzon is het van belang om je lippen in te smeren met een speciale lippenzonnebrand. De huid op je lippen is namelijk extreem dun, en verbrand dus ook sneller. Daarnaast moet je je lippen gehydrateerd houden want anders kunnen er barsten in je lippen komen. Maar om je lippen optisch voller te maken is het van belang dat je zo nu en dan je lippen met speciale lippen scrub behandeld. Hierdoor wordt de doorbloeding van je lippen beter, worden je lippen roder en alle overtollige velletjes zullen verdwijnen. Je kan het ook gemakkelijker doen doormiddel van je tandenborstel. Zorg er voor dat je niet te hard met de borstel over je lippen gaat, anders kan je je lippen beschadigen.

Tip 2: Make-up trucs kunnen helpen bij het voller maken van je lippen. Probeer het eerst even een keertje uit, want het gaat niet altijd meteen goed. Wanneer je een leuke kleur op je lippen doet met lipstick, zorg er dan voor dat je met de lipliner net buiten je lip kleurt. Hierdoor kan je jezelf optisch vollere lippen geven. Ga natuurlijk niet overdrijven want dat kan verkeerd uitpakken. Houd het subtiel en zorg er voor dat je lippen gelijk zijn aan beide kanten anders lijkt het net alsof het een foutje was.

Tip 3: maak gebruik van injectables voor langdurige volle lippen. Wanneer beide trucs hierboven niet genoeg resultaat voor je leveren kan je er voor kiezen om vollere lippen te creëren doormiddel van botox lippen.

http://www.faceland.nl