Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Traditionele marketing VS Online (nieuwe) marketing

De begrippen traditionele marketing en online/nieuwe marketing spreken eigenlijk wel voor zich. Toch zijn er een aantal punten die voor verwarring kunnen zorgen. Vandaar dat we in dit artikel nog even duidelijk gaan benadrukken welke traditionele en nieuwe marketing varianten er allemaal zijn. Onder traditionele marketing verstaat men eenzijdige communicatie waarbij een organisatie klanten probeert te werven door te adverteren op traditionele media zoals radio, televisie en kranten. Online/nieuwe marketing vindt voornamelijk plaats op het internet. Het is een vorm van marketing waarbij goed wordt ingespeeld op het huidige digitale tijdperk. Denk hierbij aan een website, het adverteren in zoekmachines etc.

Voordelen van online/nieuwe marketing

Online en nieuwe marketing heeft erg veel voordelen ten opzichte van de traditionele variant. Je kunt gemakkelijker je doelgroep bereiken omdat je hier specifiek op kunt adverteren. Daarnaast is het behaalde resultaat gemakkelijk te meten op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan Google Analytics. Daarnaast heeft het gebruik van online en nieuwe media nog veel meer voordelen te bieden. Het is een goede manier om succes te boeken, mits het goed wordt ingezet.

Het toepassen van online marketing

Het inzetten van nieuwe media zoals online marketing is toch even wat lastiger dan je in de eerste instantie zal denken. Je hebt de juiste kennis nodig om succesvol nieuwe media te kunnen toepassen. Heb je deze kennis niet, of minimaal? Dan is het verstandiger om dit uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Team Nijhuis online marketing uit besteden is zeker een goed idee. Om er zeker van te zijn dat je op de juiste manier gebruik maakt van nieuwe online media, is het verstandig om experts om hulp te vragen. Alleen op deze manier ben je gegarandeerd van een succesvolle toepassing van nieuwe media zoals online marketing.

http://teamnijhuis.com

Related Posts

Waarom u een webcam cover moet laten bedrukken

Wie en wat is Repromat?

O, nee! Mijn Mac geeft een blauw scherm tijdens het opstarten!