Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Veel voorkomend probleem bij ondernemers

Anton (49) is een ondernemer en heeft een eigen ICT bedrijf. Hij heeft 20 werknemers die allemaal erg afhankelijk zijn van computers. Zonder computers heb je namelijk geen ICT bedrijf. Anton heeft alleen de laatste tijd een probleem met zijn computers. Een aantal medewerkers zijn al naar hem toe gekomen met het probleem dat de computers te weinig geheugen en capaciteit hebben, en dat ze hierdoor hun werk niet goed kunnen uitvoeren. Gelukkig zijn er oplossingen. De ene oplossing is de aanschaf van nieuwe computers, dit kost alleen veel geld. Of Anton kan een vps server aanschaffen voor de computers. 

Wat is een vps server?

Een vps server is een externe server die je in kan zetten om de capaciteit en het geheugen van verschillende computers uit te bereiden. Het voordeel is ook dat je de capaciteit en het geheugen kan verdelen over verschillende computers. Voor Anton kan dit dus een ideale oplossing zijn. Gelukkig zijn er veel verschillende hostingbedrijven die hierbij kunnen helpen. Je kan contact met de opnemen via hun website. Het kan soms ook handig zijn om een gesprek met het bedrijf aan te gaan en te overleggen wat voor jou handig is. 

Een simulator op de website

Een andere optie om te bekijken hoeveel geheugen je nodig hebt op je server is om gebruik te maken van de simulator die sommige hostingbedrijven op hun website hebben. Het voordeel hiervan is dat je gelijk kunt zien hoeveel geld je per maand betaald voor de server die jij nodig hebt. 

Related Posts

Webdesign specialist Den Haag

Mijn Mac wil niet in sluimerstand, wat nu?

Zoekmachine optimalisatie