Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Verschil van een boxspring aanbieding met een gewoon bed

Wanneer jij een boxspring aanbieding langs ziet komen op Facebook denk je vast wat is eigenlijk het verschil met een gewoon bed? Dat is wat meerdere mensen zich afvragen en daarom is dit artikel geschreven. Dit artikel geeft namelijk inzichten in het verschil van een boxspring ten opzichte van een normaal bed. Dus wanneer jij regelmatig boxspring aanbieding langs ziet komen op sociale media is het slim om dit artikel eventjes door te lezen.

Boxspring

Een boxspring heeft een beklede box met veren en dat is de fundering van het bed. Op deze fundering ligt een matras en de fundering staat op vaak houten of metalen poten. In principe is het een verhoogde bedbodem. Een boxspring heeft veel open ruimtes waardoor een goede ventilatie mogelijk is. Het is namelijk belangrijk dat de vocht die tijdens het slapen uit het menselijke lichaam verdwijnt goed kan verdampen. Boxspring bedden zijn in verschillende varianten te verkrijgen met daarnaast verschillende soorten matrassen. Op deze matrassen ligt over het algemeen een topper die beide matrassen bij elkaar houdt zodat jij niet tussen de matrassen kan vallen. Het fijne aan een boxspring is dat het een simpel bed is, maar heerlijk ligt.

Gewoon bed

Een gewoon bed is eigenlijk het bed wat vroeger ook al bestond. Het is een ledikant dat bestaat uit houten of metalen frame met daaronder de poten. In het frame rust een lattenbodem, schotelbodem of een spiraalbodem waar het matras op komt te liggen. Bij dit bed is het net als bij een boxspring mogelijk om een bijpassende hoofdbord en voetenbord te kiezen.

Verschil

Het verschil tussen beide bedden ligt niet in het slaapcomfort, maar meer in de uitstraling en de functies. Het is namelijk zo dat een boxspring vaak in zijn geheel is gekleed en een gewoon bed niet. Daarnaast heeft een boxspring lege ruimtes die zorgen voor een goede ventilatie. Al met al is de keuze aan jou.

Related Posts

Dagelijks artikel marketing

Piano spelen voor Beginners

Spuitgieterij niet meer weg te denken in de hedendaagse economie