Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Waarom u een webcam cover moet laten bedrukken

Een webcam cover laten bedrukken kan een enorm veilig én leuk relatiegeschenk zijn. Een schuifje voor uw camera van uw laptop, tablet of mobiele telefoon kan een wonder zijn voor de veiligheid van uw persoonlijke informatie en gegevens. Ingebouwde camera’s bij elektronische apparaten nemen veel risico’s met zich mee. Webcams zijn eenvoudig te hacken en via die weg kunnen hackers en vreemden meekijken naar wat u doet via de camera op uw elektronisch apparaat. De officier van justitie deed in 2014 uitspraak dat het handig was voor burgers om hun camera af te plakken of een webcam cover aan te schaffen omdat hackers steeds vaker binnendringen bij mensen via de camera’s op laptops en andere apparaten.

Hoe merk ik dat mijn camera wordt gehackt?

Vaak gaat er bij computers een lampje branden als uw camera wordt gehackt. Hierbij is op dat moment dan de webcam ingeschakeld. Heeft u dus niet zelf uw camera ingeschakeld maar is er een lichtje dat brandt? Dan bestaat de kans dat iemand probeert mee te kijken via uw camera. Zo kunnen zij bijvoorbeeld met u meekijken als u gevoelige informatie bekijkt, zoals uw rekening. Ook worden er helaas regelmatig foto’s of filmpjes gemaakt van het slachtoffer en worden deze alleen verwijderd als u een bepaald bedrag betaald aan de indringer.

Een webcam cover laten bedrukken uit veiligheid

Een webcam cover is ideaal om hackers tegen te gaan en u kunt nu een webcam cover laten bedrukken bij Webcamcovers.nl. Deze webcam covers zijn in diverse kleuren te bestellen en u kunt voor iedere bestelling het logo, een slogan of andere afbeelding of tekst op het schuifje laten drukken als bijvoorbeeld een relatiegeschenk, voor uw personeel of voor u zelf. Elk schuifje is stijlvol waardoor het er niet gek uit ziet op uw apparaat maar júist een extraatje geeft aan het uiterlijk van het apparaat. Kortom: een webcam cover aanschaffen heeft alleen maar voordelen en dat voor een scherpe prijs enkel bij de webshop van Webcamcovers. Breng nu een bezoekje aan de webshop en bekijk het assortiment – er is voor ieder wat wils.