Favitt
Image default
Computers / Internet / On the Web

Private blackberry smartphone

Het was niet lang geleden dat mensen echt gek waren op BlackBerry. Bijna een ieder had er ééntje. Nu zijn ze niet zoveel in de mode meer, maar ze zijn er natuurlijk nog steeds. Net als alle andere smartphones worden ze dagelijks gebruikt om in contact te blijven met familie en vrienden en om andere persoonlijke redenen. Ook professioneel kan een BlackBerry goed van pas komen. Het is heel belangrijk dus en moet goed beschermd worden.

Elite Privacy weet precies wat je BlackBerry nodig heeft om tegen online bedreigingen te kunnen. Dat doet het door gebruik te maken van Ciphr. Deze gebruikt ECC om te zorgen voor veilige communicatie, omdat het gewoon niet te kraken is.

Het beschermt je BlackBerry op verscheidene manieren. Je tekst berichten worden versleutelt en ook de bijbehorende contactenlijst, je documenten worden in een vault geplaatst, je email wordt gescand en bedreigingen verwijderd en nog veel meer. Het zorgt dat al je persoonlijke en professionele data private en in je Blackberry smartphone blijft.

Elite Privacy heeft jarenlange ervaring wanneer het gaat om het beveiligen van mobiele telefoons. Als je geïnteresseerd bent om een reseller te worden van Ciphr dan is dat mogelijk. Ze zijn altijd bereid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Als je anoniem het product wilt kopen dan is dat ook mogelijk.